Име и Фамилия*

  Email*

  Телефон*

  Град*

  Вашето съобщение*

  *Задължителни полета

  Facebook

  Twitter

  Copyright 2019 .
  All Rights Reserved.

    Пон – Пет

  Офиси 9:00 – 18:00 

  Запишете си час.

  Меню

  Адвокатска правна помощ за българи в Обединеното кралство относно защита на правата и интересите им в България

  Адвокатска Кантора Ненчо Рангелов > Всички Статии  > Адвокатска правна помощ за българи в Обединеното кралство относно защита на правата и интересите им в България

  Адвокатска правна помощ за българи в Обединеното кралство относно защита на правата и интересите им в България

  След приемането на България в Европейския съюз, много българи пътуват и пребивават във Великобритания с цел образование, работа и трайно местоживеене. Някои от тях развиват собствен бизнес в Обединеното кралство, вкл. и в сътрудничество с България. Така се засилват връзките и обмена на хора, пари и стоки между нашите държави, но се създават и предпоставки за все повече правни въпроси, проблеми и дела с международен елемент.

  Наличието на много българи, пребиваващи в Англия, Шотландия, Уелс и Ирландия, както и фактът, че прибирането им в България за среща с адвокат изисква време, полети, финанси и сложни планове, ни провокира да предоставим достъпна правна услуга относно извършване на правни и адвокатски услуги за случаи и казуси в България на нашите сънародници в Обединеното кралство. Тя е и лесно осъществима чрез онлайн формуляра в сайта ни – Адвокатска кантора „Ненчо Рангелов“.

  Адвокатска кантора „Ненчо Рангелов” може да ви бъде полезна при участието в преговори, международни изложения, подписването на договори, наемането на работници и служители, различни административни процедури, съдебни дела и много други.

  За връзка с нас използвайте елекронната форма за контакт в сайта и можете да си запишете час за онлайн консултация. 

  the-seal-cherven-proba-222-