Име и Фамилия*

  Email*

  Телефон*

  Град*

  Вашето съобщение*

  *Задължителни полета

  Facebook

  Twitter

  Copyright 2019 .
  All Rights Reserved.

    Пон – Пет

  Офиси 9:00 – 18:00 

  Запишете си час.

  Меню

  консултация с адвокат

  Адвокатска кантора „ Ненчо Рангелов“ предоставя на своите клиенти правни услуги от момента на създаването си през 1993 г. до днес. При нас можете да разчитате на компетентно обслужване, внимание и богат правен опит.

  Кантора „ Ненчо Рангелов“ спазва принципа на добросъвестност и коректност в отношенията си с клиентите. Ние правим всичко възможно да постигнем желаните от Вас резултати.

  Mожете да се запознаете с основните отрасли на правото, в които кантората специализира от години.  Натрупали сме голям практически опит във всички сфери на правото и имаме постигнати изключителни успехи. Ако търсите специфична услуга, която не е изрично упомената в списъка ни от дейности, тогава отправете запитването си до нас, като попълните формуляра вдясно. В срок от 48 часа ние ще Ви уведомим как, кога и по какъв начин можем да Ви помогнем.

  Корпоративни ценности


  ДОВЕРИЕ И ПОЧТЕНОСТ в отношенията с клиентите.

  РЕСПЕКТ И УВАЖЕНИЕ  в отношенията  със съда, прокуратурата, полицията, нотариусите, адвокатите, ЧСИ, ДСИ и административните органи.

  КОМПЕТЕНТНОСТ И ЗАДЪЛБОЧЕНОСТ при разрешаване на правните казуси.

  БЪРЗИНА И ЕФЕКТИВНОСТ при предоставяне на правните услуги.

  КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ във взаимоотношенията с клиента, опазване на търговската и личната му тайна.

  ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД към всеки клиент.

   Име и Фамилия*

   Email*

   Телефон*

   Град*

   Вашето съобщение*

   *Задължителни полета

   НЕНЧО РАНГЕЛОВ

   Главен Адвокат

   Още Любопитни факти

   Адвокат Ненчо Рангелов е роден през 1967 г. в гр. Пловдив, където е завършил през 1985 г. средното си образование в хуманитарна гимназия „Васил Коларов” с разширено изучаване на немски език. Владее немски език, разбира руски и английски език. Кликнете върху точките отдясно за повече любопитни факти.

   През 1987 г. е приет за студент държавна поръчка в Софийски университет „Климент Охридски”, специалност „Право”, редовно обучение, което завършва през 1991 г. След полагането на държавните изпити получава и юридическа правоспособност с изпит пред Министерство на правосъдието през 1991  г.

   1992 г. работи 6 месеца като заместник районен прокурор в Районна прокуратура- Асеновград.

   1992-1993 г. работи 1 год. и 6 месеца като прокурор в Районна прокуратура- Пловдив.

   На 30.09.1993 г. е вписан като адвокат в Адвокатска колегия – гр. Пловдив.

   От самото начало започва самостоятелна практика и работи по казуси в областта на наказателно, административно, гражданско, вещно, облигационно, семейно, трудово, търговско право и други.

   Първата адвокатска кантора е отворена в гр. Пловдив веднага след вписването му като пълноправен адвокат през 1993 г., която действа и до момента.

   Важен момент в кариерата на адвокат Ненчо Рангелов е отварянето на втора адвокатска кантора в гр. София от 14.09.2004г.

   Създаването на офиси в двата най-големи града на България ни позволява да извършваме комплексно и всеобхватно правно обслужване на нашите клиенти, което ги улеснява с бързината при извършването на различни справки и процесуално представителство по дела в различни градове на страната.

   През 2014 и 2015 година адвокат Ненчо Рангелов работи по сключен граждански договор с Министерство на регионалното развитие и благоустройството по възложено му процесуално представителство на Министъра на МРРБ по 150 административни дела относно оспорване размера на определените обезщетения на отчуждени недвижими имоти за строежа на Северната тангента на гр. София.

   През периода 2015 г. – 2018 г. адвокат Ненчо Рангелов работи по сключен граждански договор за правно обслужване с ВМА – Болница за продължително лечение и рехабилитация – Хисаря.

   Адвокат Ненчо Рангелов и колегите от канторите обогатяват непрестанно своите знания, като участват в различни правни курсове и семинари по актуални юридически проблеми и новости в законодателството.