Име и Фамилия*

  Email*

  Телефон*

  Град*

  Вашето съобщение*

  *Задължителни полета

  Facebook

  Twitter

  Copyright 2019 .
  All Rights Reserved.

    Пон – Пет

  Офиси 9:00 – 18:00 

  Запишете си час.

  Меню

  Отзиви и мнения:

  Прочетете какво мислят нашите клиенти за нас и работата ни.

  Прочетете мнението на Владислав Иванов

  Бих искал да споделя огромното си удовлетворение от работата си с адвокат Ненчо Рангелов. Като негов клиент получих разбиране и съпричастност, но което е по-важно - изключително професионално отношение, подплатено с много висока компетентност. Най- впечатляващото за мен бе, че делата, които му поверих, бяха от напълно различни области на правото- гражданско, търговско и наказателно, но въпреки това той успя да доведе всяко едно от тях до успешен край с компетентни съвети, правилни стратегии и завидно постоянство. Във всеки конкретен случай рисковите пунктове бяха внимателно анализирани, а опитите на отсрещната страна за превес в делата бяха приемани хладнокръвно и умело парирани с логични аргументи. Ненчо Рангелов е адвокат, на който може да се разчита и вярва при нужда от правен съвет.

  Прочетете мнението на Рангел Ботев

  От 2002 г. и до момента адвокат Ненчо Рангелов осъществява цялостното правно обслужване на кредитна кооперация ВККЧЗС - МАРИЦА ИНВЕСТ - гр. Пловдив, както и защитата на кооперацията по всички граждански, търговски и изпълнителни дела. За резултата от правната му помощ може да видите едно от последните- Решение № 806 от 17.12.2014 г. по гр. в. д. № 973/2014 г. на Апелативен съд- Пловдив, потвърдено с Определение № 176 от 26.02.2016 г., по т. д. № 1249/2015 на Второ ТО на ВКС.

  Прочетете мнението на Венцислав Гатев

  От 1999 година до момента ползвам правните услуги на адвокат Ненчо Рангелов за разрешаването на различни случаи от гражданското, административното, търговското и наказателното право, които засягат правата и интересите на представляваните от мен ВК „Свети Власий“ – с. Труд, кооперация „ВЗКАЧС Труд – ВГ“ – гр. Пловдив и „Унимекс“ ЕООД- гр. Пловдив.